Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü "OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI" ile "Sağlık Olsun" dedi.
Mimarsinan Okyanus Koleji Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü "OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI" ile "Sağlık Olsun" dedi. Mimarsinan Okyanus Koleji  Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü "OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI"  ile  "Sağlık Olsun" dedi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstanbul’da yer alan tüm Sağlık Bilimleri Kariyer Kulüplerimiz için gerçekleştirilen “Okyanus Kariyer Konuşmaşları”na Mimarsinan Kampüsü olarak bizler de hazır bulunduk

18 Şubat Pazartesi Günü Okyanus Kolejleri Halkalı Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü öğrencilerimizin düzenlediği "Sağlık Olsun Diyenler Buluşuyor" adlı etkinliğimiz ile Kariyer Konuşmalarının ikincisi düzenlendi.

Katılımcılarımız; Acil tıp uzmanı Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu, farmakoloji uzmanı Dr. Burak Önal ve onkoloji uzmanı Dr. Yavuz Dizdar oldu.

Acil tıp uzmanı Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu "Ne Kadar Acilsiniz?" başlıklı sunumunda acil tıbbını, kendi kariyer öyküsü içinde dünyada ve Türkiye'de acil tıp kültürünü keyifli bir sunumla öğrencilerimizlepaylaştı. Ardından farmakoloji alanında çalışmalarını yürüten Dr. Burak Önal öğrencilere motivasyon konuşması niteliğinde tıp alanlarını ve tıpta kariyer planlama alternatiflerini paylaştı.Verilen öğle arası sonrası Türkiye'nin Onkoloji alanında ilk akla gelen tıp insanlarından biri olan Dr. Yavuz Dizdar "Vicdan Hayat Kurtarır" başlıklı konuşmasıyla meslek, etik, sağlıklı yaşam, ekoloji, adalet konularına da değindi


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
sibel çetiz
Tarih
:
18 Mart 2019, Pazartesi 10:33
Okunma
:
770 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları