Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji "Psikoloji Kariyer Kulübü"nün İlk Etkinliği
Mimaroba Okyanus Koleji "Psikoloji Kariyer Kulübü"nün İlk Etkinliği Mimaroba Okyanus Koleji "Psikoloji Kariyer Kulübü"nün İlk Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji "Psikoloji Kariyer Kulübü" öğrencileri, "Kalpten İletişim" etkinliğinde bir araya geldiler.

Okyanus Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi tarafından oluşturulan ve etkinlikleri yürütülen Kariyer Kulüpleri etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Toplam on iki kariyer kulübünden biri olan Psikoloji Kulübü, tüm diğer kulüpler gibi öğrencilerin meslek ve bölüm seçmeden önce yaparak-yaşayarak öğrenmelerini desteklemek amacıyla oluşturulmuştur. Öğrenciler seçtikleri kulüpler ile ilgili olarak çeşitli etkinlikler yapmaktadırlar.

Mimaroba Okyanus Koleji Anadolu Lisesi "Psikoloji Kariyer Kulübü" öğrencileri, Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak eşliğinde bir araya gelerek "Kalpten İletişim" etkinliğini gerçekleştirdiler.

Yuvarlak bir şekilde, tüm üyelerin yüzyüze dönük şekilde oturup, birbirleri hakkındaki gözlemlerini ve düşüncelerini paylaşmasıyla başlayan etkinlik eğlenceli bir şekilde sona erdi.

Psikolojide alanında anahtar kelimelerden biri olan "gözlem yapma"nın işlevi ve  önemi vurgulandı. Aynı zamanda bu etkinlikle "eleştiri nedir?" , "nasıl yapılır?" gibi kazanımların öğrencilere kazandırılması hedeflendi. 


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
17 Şubat 2016, Çarşamba 21:41
Okunma
:
1.875 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları