Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji Lise Öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi'ni Keşfe Çıktı
Mimaroba Okyanus Koleji Lise Öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi'ni Keşfe Çıktı Mimaroba Okyanus Koleji Lise Öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi'ni Keşfe Çıktı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstanbul Teknik Üniversitesi Kapılarını Mimaroba Okyanus Koleji 11 ve 12. Sınıf Öğrencileri İçin Açtı.

Mimaroba Okyanus Koleji 11 ve 12. sınıf öğrencileri kariyer danışmanlığı etkinliklerinden biri olan üniverite ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. 06 Aralık 2016 Salı günü İTÜ Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere Almanca Öğretmenleri Esra Çelenli Oğultürk eşlik etti.

Mimaroba Okyanus Koleji Lise Rehber Öğretmeni Yonca Yaprak tarafından organize edilen etkinlikte ilk olarak seminer salonunda üniversitenin tanıtımı, tarihçesi, üniversite bünyesindeki bölümler hakkında bilgi verildi. Üniversitenin eğitim ve öğretim olanaklarıyla ilgili olarak; burs imkanları, barınma imkanları, çift-yan anadal programları, Erasmus Programı ve öğrenciler tarafından oluşturulan kulüpler hakkında bilgi verildi. Ayrıca İTÜ öğrencileri tarafından Türkiye'de ve dünyada ilke imza atmış bilimsel çalışmalar da öğrencilerin dikkatini çekti.

Soru-cevap bölümünden sonra üniversite bünyesindeki fakülteleri gezme imkanı bulan öğrenciler, güneşli havanın da avantajıyla kampüste güzel bir gün geçirdiler.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Esra Çelenli Oğultürk
Tarih
:
07 Aralık 2016, Çarşamba 10:13
Okunma
:
1.737 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları