Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimaroba Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Hedeflerine Doğru Koşar Adımlarla İlerliyor
Mimaroba Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Hedeflerine Doğru Koşar Adımlarla İlerliyor Mimaroba Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Hedeflerine Doğru Koşar Adımlarla İlerliyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Sınıf Koçları Erva Türkel ve Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak ile Hedef Belirleme Çalışması Yaptı.

YGS-LYS sürecinin en önemli basamağını oluşturan 12. sınıf, yalnızca ders çalışmak ve test çözmek üzerine kurulu bir süreç değildir. Bunun farkında olan Okyanus Koleji eğitimcileri, öğrencilerin bireysel ve sosyal yönlerini keşfetmelerini ve beslemelerini sağlayacak etkinlikler yapmaktadır. 

Buna bağlı olarak; 12. sınıfların koçu Erva Türkel ve Rehber Öğretmen Yonca Yaprak'ın öğrencileri ile gerçekleştirdiği hedef belirleme çalışması gayet verimli geçti.

Okyanus interaktif uygulamasına bağlı bir uygulama olarak oluşturulan Okyanus Pusulam, öğrencilerin hedeflerini belirlemek, her deneme sınavı sonrası kendilerini ve çözüp-çözemedikleri soruları ve konuları analiz etmek içn kullanılmaktadır. Ayrıca öğrenciler üniversite ve bölüm araştırması da yapabilmektedirler. Böylece hem öğrencinin kendi hakkında, hem de öğretmenin öğrenci hakkında informasyon akışı hızlı ve sağlıklı olmaktadır.

Okyanus Pusulam uygulamasında yaptıkları çalışmaları reele aktaran 12. sınıflar el emekleri ile kendi hedef çizelgelerini kendi sınıflarının panosu haline getirdiler.

Her sabah sınıfa girdiklerinde hedeflerinin gözleri önünde olmasının motivasyonlarını arttıracağını ifade eden öğrenciler, bu motivasyonun ders çalışma süreçlerini de olumlu etkileyeceğini belirttiler.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 16:16
Okunma
:
1.642 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları