Kemerburgaz Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu Öğrencileri Projelerini Sundu
Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu Öğrencileri Projelerini Sundu Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu Öğrencileri Projelerini Sundu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu öğrencileri, 1. Dönemde hazırladıkları bireysel projelerini 13 Ocak 2016 Çarşamba günü gelen misafirlere sundular.

Yapılan etkinlikte iki ay boyunca adım adım projelerini geliştiren öğrenciler çalışmalarının sonucunda tasarladıkları ürünleri 13 Ocak 2016 Çarşamba günü tanıttılar.

Öğrenciler, ilk olarak çevrelerinde gördükleri bir sorunu belirleyerek sorun hakkında araştırma yaptılar. Araştırmalarını sınıfta paylaştıktan sonra danışmanları ile bu sorunlara nasıl çözüm üreteceklerini tartıştılar.

Öğrenciler, buldukları bir kaç çözümden birini seçerek önce yapacakları projenin planını çizdiler ve danışmanları ile paylaştılar.

Daha sonra projeyi geliştirebilmek için fikir alışverişinde bulunan öğrenciler, sonunda geliştirilen ve son şeklini alan projelerin tasarımlarını yaparak sergilediler. 


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Cansu Yıldız Altın, Nurbanu Aksoy
Tarih
:
25 Ocak 2016, Pazartesi 16:49
Okunma
:
1.372 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları