Kemerburgaz Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencileri Sıfat Çeşitlerini Öğrendiler
Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencileri Sıfat Çeşitlerini Öğrendiler Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencileri Sıfat Çeşitlerini Öğrendiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu 2-C Sınıfı öğrencileri, 24 Şubat 2016 Çarşamba günü sıfat çeşitlerini eğlenceli bir etkinlikle öğrendiler.

Kemerburgaz Üstün Zekalılar İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, 24 Şubat 2016 Çarşamba günü 'Sıfat Çeşitleri' konusuna giriş yapılırken eğlenceli bir etkinlik yaptı.

Öğrencilerin dikkatini çekmek ve konuyu eğlenceli hale getirmek amacıyla hazırlanan etkinlikte, önce öğrenciler ikişerli gruplara ayrıldı. Sonra her bir grup, insan vücudunun bir bölümünü yaptı. Bir grup sol gözü yaparken sağ gözü yapma görevi başka bir gruba verildi.

Etkinliğin sonunda yapılan bölümler bir araya getirildi. En sonunda oluşan komik insana 'Karışık Oscar' ismi verildi ve bu insanın fiziksel özellikleri tahtaya yazıldı. 


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
NURBANU AKSOY
Tarih
:
04 Mart 2016, Cuma 23:27
Okunma
:
1.494 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları