Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Sosyal Beceri Dersinde 
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Sosyal Beceri Dersinde  Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Sosyal Beceri Dersinde 
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Sosyal Beceri Dersinde 

Kemerburgaz Okyanus Koleji Anaokulu Yıldızlar grubu öğrencileri II. dönem itibariyle Cuma günleri sosyal beceri dersinde sunumlarını gerçekleştiriyor.

Sürecimiz öncelikle Okul psikoloğumuz Büşra Evkuran’ın öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini sınıf gözlemleri ile edinip, öğrencilere bireysel olarak sunum konuları vermesi ile başladı. II. dönem veli toplantımızda sunum konuları zarf içerisinde velilerimiz ile paylaşıldı ve velilerimizden sunum tarihlerini takip ederek öğrencileri Cuma günleri okula gönderirken evde materyal, sunum şeklinde öğrenciyi uygun konuya hazırlayıp göndermeleri rica edildi.

Süreç içerisinde öğrencilerimiz sunum yaparken özgüven becerisini geliştirip, sınıf arkadaşlarına da her hafta farklı bilgiler vermiş oluyorlar ve akran iletişimi ile öğrenme gerçekleşmiş oluyor. Sunum tarihlerini takip ederek, özverili davranıp bize derslerimizde destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Didem Kızılyel Yoltaş
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Didem Kızılyel Yoltaş
Tarih
:
27 Nisan 2018, Cuma 11:05
Okunma
:
808 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları