Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasında Sınıf Başkanı’nı Seçiyor
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasında Sınıf Başkanı’nı Seçiyor Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasında Sınıf Başkanı’nı Seçiyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasında Sınıf Başkanı’nı Seçiyor

 

Yıldızlar grubu öğrencileri 12.11.2017 Salı günü İnsan Hakları ve Demokrasi gününün önemini ve anlamını, tüm insanların eşit olduğunu, seçme ve seçilme hakkımızı, demokrasi nedir? Demokrasi nasıl uygulanır? Gibi kavramları öğretmenleri tarafından verilen bilgiler ve açıklamalar ile öğrendiler.

Önceden hazırlanmış olan seçim sandığı öğrencilere gösterildi ve sınıf başkanı seçileceği bunu yaparken seçme ve seçilme hakkımızı kullanacağımız vurgulandı. Her öğrenci sınıf başkanı olmasını istediği arkadaşının resmini yaptı ve sandığa attı. Oylama bittikten sonra oylar sayılarak resmi en çok çıkan öğrenci sınıf başkanı seçildi.

Bu çalışma sonucunda Yıldızlar sınıfı öğrencileri insan hakları ve demokrasinin ne olduğunu, seçme ve seçilmenin nasıl gerçekleştiğini ve demokratik bir ortamda yaşamanın önemli olduğunu öğrenmiş oldular.


Haber
:
Didem Kızılyel
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Didem Kızılyel
Tarih
:
23 Aralık 2017, Cumartesi 10:48
Okunma
:
873 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları