Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Fastrackids ve Proje Dersinde “Yeryüzü Bilimleri” Etkinliğinde
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Fastrackids ve Proje Dersinde “Yeryüzü Bilimleri” Etkinliğinde Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Fastrackids ve Proje Dersinde “Yeryüzü Bilimleri” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Öğrencileri Fastrackids ve Proje Dersinde “Yeryüzü Bilimleri” Etkinliğinde

 

Kemerburgaz Okyanus Koleji Anaokulu Yıldızlar grubu öğrencileri 06.02.2018 tarihinde Şubat ayı projesi olan “Yeryüzü bilimleri ”konusuna başladılar.

Fastrackids ve Proje dersinde ortak  yürütülen “Yeryüzü bilimleri ”konusunda öğrenciler ile birlikte Fastrackids dersinde harita inceleme, harita üzerinde bulunan şekillerin anlamları, dünya, dünya üzerinde bulunan renklerin ne ifade ettiği konusuna yönelik çalışmalar tamamladıktan sonra proje dersinde yeryüzü kitabından edinilen bilgiler ile her öğrenci kendi projesini oluşturdu ve artık materyaller ile yeryüzü şekillerini ortaya çıkardı.

Etkinlik bitiminde öğrenciler kendi çalışmalarını evlere götürdüler. Farklı çalışmalar ile birlikte ay boyunca proje dersinde “yeryüzü bilimleri” konusuna devam edilecektir.

 

 


Haber
:
Didem Yoltaş
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Didem Yoltaş
Tarih
:
19 Şubat 2018, Pazartesi 15:17
Okunma
:
1.115 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları