Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji  Yıldızlar Grubu Öğrencileri “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aile Katılım ” Etkinliği
Kemerburgaz Okyanus Koleji  Yıldızlar Grubu Öğrencileri “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aile Katılım ” Etkinliği Kemerburgaz Okyanus Koleji  Yıldızlar Grubu Öğrencileri “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aile Katılım ” Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji  Yıldızlar Grubu Öğrencileri “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aile Katılım ” Etkinliği

27.10.2017 tarihinde Yıldızlar Grubu Öğrencileri ile birlikte öğrencimiz Ata Kazım Baylan’ın anne ve babasının Cumhuriyet bayramı temalı aile katılım etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte velimiz tarafından hazırlanan, öğrencilerin seviyesine uygun fotoğraflar ile zenginleştirilmiş power point sunusu kullanıldı, sunumda yer alan resimleri anlatan velimize öğrencilerimiz soruları ile eşlik etti. Getirilen bayraklar ve broşürler ile sınıf süslenerek ortam ilgi çekici hale getirildi.

Etkinlik bitiminde her öğrenciye bayrak, balon ve bugüne ait hatıra fotoğrafı hediye eden velimiz öğrencileri oldukça mutlu ederken, ilk bayramlarını da coşku içinde kutlamalarına vesile oldu. Katılımı için velilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Didem Kızılyel
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Didem Kızılyel
Tarih
:
07 Kasım 2017, Salı 15:45
Okunma
:
1.260 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları