Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Cubetto Etkinliğinde
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Cubetto Etkinliğinde Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Cubetto Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Cubetto Etkinliğinde

Cubetto dersinde 16.04.2019 tarihinde gökkuşağı grubu öğretmenleri Zeynep Mataracı ve Derya Şimşek rehberliğinde öğrencilerimiz ile birlikte cubetto dersini işledik. Öğretmenleri tarafından öğrencilerimiz gruplara ayrıldı ve sınıf düzeni hazırlandı. Gruplardaki öğrencilerimiz sırasıyla Cubettoyu hazırlama sürecinde görevlerini yerine getirdi.

Öğrencilerimiz ilk olarak Cubettonun yüzünü sutündaki D harfine bakacak şekilde Y halkası üzerine yerleştirdi.Fonksiyon bölmesinede sırasıyla sarı ve yeşil blok yerleştirildi. Öğrencilerden cubettonun hareketini gözlemlemesi istenilerek küçük bir kare çizdiği öğrencilere keşfettirilmesi sağlandı.Çalışmaları yaparken zorlanan öğrencilerimize sınıf öğretmenlerimiz tarafından yakından rehberlik edildi.

Bu çalışma öğrencilerimizde uzun süre dikkat ve konsantrasyon sağlama, tahmini ile gerçek durumu karşılaştırma, yönergeye uygun olarak nesneyi doğru yere yerleştirebilme becerisini desteklemektedir.


Haber
:
Zeynep Mataracı-Derya Şimşek
Editör
:
Feyza Sekmen Yavuz
Fotoğraf
:
Zeynep Mataracı-Derya Şimşek
Tarih
:
22 Nisan 2019, Pazartesi 15:53
Okunma
:
794 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları