Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Okul Öncesi Drama İlgi Ve Yetenek Odası Çalışmalarımız
Kemerburgaz Okul Öncesi Drama İlgi Ve Yetenek Odası Çalışmalarımız Kemerburgaz Okul Öncesi Drama İlgi Ve Yetenek Odası Çalışmalarımız
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Farklı sınıflardan öğrencilerin bir araya gelmesiyle oluşan drama yetenek sınıfı Kasım ayında drama öğretmeni Sevim Demir Aytaç ile drama derslerine başladı.

Farklı sınıflardan öğrencilerin bir araya gelmesiyle oluşan drama yetenek sınıfı Kasım ayında drama öğretmeni Sevim Demir Aytaç ile drama derslerine başladı. Öncelikle çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için oyunsu süreçler içinde bir tv programı yapıldı. Çocuklar tek tek tv programına konuk olup drama dersinde neler yapmak istediklerini anlattılar. İlerleyen derslerde çocuklara çeşitli beden egzersizleri, ses-nefes çalışmaları yaptırıldı. Drama sınıfına uyum sağlayabilmeleri için ikili ve grup çalışmalarına yer verildi. Oyuncak hikâyesi, robot gezdirme, mekân tanıma, heykel-heykeltıraş, hareket eden heykel etkinlikleri ile hem birbirleriyle daha iyi bir ekip olma yolunda adım attılar hem de bu alandaki yaratıcılıklarını gösterdiler. 


Haber
:
Sevim Demir Aytaç
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Sevim Demir Aytaç
Tarih
:
02 Aralık 2015, Çarşamba 10:58
Okunma
:
2.692 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları