Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | SAHNE SENİN 4.GENÇ YETENEKLER FİNALİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
SAHNE SENİN 4.GENÇ YETENEKLER FİNALİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ SAHNE SENİN 4.GENÇ YETENEKLER FİNALİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinin düzenlediği ve büyük bir heyecanla beklenen "4.Genç Yetenekler Yarışması” 1 Haziran 2024 Cumartesi günü Kemerburgaz Kampüsünde gerçekleştirildi. Bu özel etkinlikte; geleceğin sanatçıları, liderleri ve yenilikçileri olan genç yeteneklerimizin keşfedilmesi, performanslarının sergilenmesi ve akranlarına ilham vermesi amaçlandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Kemerburgaz Kampüsü, Türkiye genelindeki Okyanus Kolejlerinden seçilen 490 öğrenci arasından finallere kalan 58 kişiyi İstanbul’da ağırladı. Büyük bir rekabet içinde geçen bu keyifli yarışmada, 39 öğrencimiz başarı göstererek dereceye girmeyi başardı.

GENÇLERİN GELECEĞİNE KATKI

Yarışmanın anlam ve önemine sadece yarışmacıların yeteneklerini sergilemeleriyle sınırlı olmadığına değinilen bu anlamlı yarışma, aynı zamanda gençlerimizin birbirlerinden ilham almaları, yeni dostluklar kurmaları ve birlikte öğrenme fırsatlarını değerlendirmeleri için büyük bir fırsat sundu. Burada atılan adımlar, sadece bireysel başarıların değil, aynı zamanda toplumsal gelişimin de temel taşlarını oluşturdu.

Etkinliğin açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Sayın Lokman Demiray'ı gerçekleştirdi. Sayın Demiray, gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için böyle bir platform sağlamanın gururunu ve mutluluğunu dile getirdi.

 

KAZANANLARIN AÇIKLANMASI

Yarışmamızın çeşitli kategorilerinde (piyano, gitar, ses, vurmalı çalgılar ve dans kategorilerinde) ortaokul ve lise kademesinde branşlara göre dereceye giren genç yeteneklerimiz açıklandı.

 

“SAHNE SENİN!”

Kazanan genç yeteneklerimiz canlı performanslarını bir kez daha sergilemek üzere sahneye davet edildi.

Böylesine anlamlı bir etkinliği ev sahipliği yapmaktan ve öğrencilerimizin üstün performansından dolayı gurur duyduğumuz belirtir, katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sanat dolu bir gelecek dileriz.

Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizin listesini incelemek için tıklayınız.


Haber
:
Galaksi
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
03 Haziran 2024, Pazartesi 16:16
Okunma
:
1.975 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları