Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus 11. Münazara Şenliğinde Kemerburgaz Koleji Çekmeköye Karşı
Okyanus 11. Münazara Şenliğinde Kemerburgaz Koleji Çekmeköye Karşı Okyanus 11. Münazara Şenliğinde Kemerburgaz Koleji Çekmeköye Karşı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji’nde 10 EKİM 2016 Pazartesi günü Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde Kemerburgaz Okyanus öğrencileri ve Çekmeköy Okyanus öğrencileri "Çalışma saatlerini 8 saatten 5 saate düşürmek iş verimliliğini arttırır mı, azaltır mı?" konusunu tartıştı!..

Kemerburgaz  Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 10 EKİM 2016 Pazartesi günü Edebiyat zümresi etkinlikleri kapsamında yapılan Geleneksel Münazara Şenlikleri'nde, Çekmeköy ve Kemerburgaz öğrencileri, " Çalışma saatlerini 8 saatten 5 saate düşürmek iş verimliliğini arttırır mı, azaltır mı?" konusunu tartıştı. Öğrenciler görüşlerini jüri üyeleri Okul Rehber Öğretmeni Barış ABİ, branş öğretmenleri Halit Tansel SATAN ve İrem SAVTEKİN ve edebiyat öğretmenleri Ece KÜÇÜKALİ ile Burcu YILMAZER EYİ önünde tanık gösterme, benzetme ve görsel öğelerden yararlanarak ispatlamaya çalıştı.

Jüri üyelerinin; mücadelenin çok zorlu geçtiğini, kazanan tarafın da kaybeden tarafın da konularını çok iyi savunduklarını belirttiği yarışmayı, " Çalışma saatlerini 8 saatten 5 saate düşürmek iş verimliliğini azaltır " görüşünü savunan Kemerburgaz öğrencileri kazandı.

Münazaralar, öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine, kendine güvenen, çabuk düşünüp karar verebilen, hazır cevap öğrencilerin ön plana çıkmasını sağlıyor.

Münazarada Kemerburgaz şubesini temsil eden öğrenciler;

Loran ARSLAN

Hilal SÖNMEZ

Sedat SOYTÜRK

Feyzi Can KURT


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Barış ABİ
Tarih
:
26 Aralık 2016, Pazartesi 10:32
Okunma
:
1.301 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları