Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji İlk Mezunlarını Verdi
Kemerburgaz Okyanus Koleji İlk Mezunlarını Verdi Kemerburgaz Okyanus Koleji İlk Mezunlarını Verdi
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus 12. sınıflara veda etti.

Kemerburgaz Okyanus Koleji, 2015-2016 eğitim -öğretim yılı ilk mezunlarını güzel bir mezuniyet ve kep töreniyle uğurladı. Öğrencilerin ve ailelerinin heyecanı görülmeye değerdi. Tören öncesi ailelerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla bir kokteyl gerçekleştirildi. Aileler ve öğretmenler sohbet etme imkânı buldular. Daha sonra okulun konferans salonuna geçen öğrenciler, Okyanus Kolejlerinin yetenek öğretmenlerinden oluşan bir orkestra ile mini bir konser vererek neşeli dakikalar geçirmelerine yardımcı oldular.

Lise Kademesi Özlem Canlı'nın konuşmasının ardından, programın sunucuları Edebiyat Öğretmeni Dolunay Orhanlı ve Rehberlik Öğretmeni Barış Abi'nin okul birincisi öğrenci Buse Şimşek'i kürsüye davet etmesiyle program devam etti. Buse Şimşek Lise Müdürü Özlem Canlı'dan okul birinciliği plaketini aldıktan sonra duygu dolu anlar yaşatan bir konuşma yaptı. Daha sonra mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çaktı. 

12 Sayısal sınıfı danışman öğretmeni Murat Tarhan ve 12 Eşit Ağırlık sınıfı danışman öğretmeni Cansu Yılmaz tarafından öğrencilerin diplomaları verilip, hep birlikte mezuniyet pastasını kestiler. Öğrenciler hem buruk hem de mezun olmanın mutluluğunu bir arada yaşamanın güzelliğini tatmış oldular. Daha sonra tüm öğrenciler öğretmenleriyle müzik eşliğinde eğlenerek geceyi mutlu bir şekilde bitirdiler.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Elif Yılmaz
Tarih
:
06 Haziran 2016, Pazartesi 16:51
Okunma
:
2.004 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları