Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi’ne Misafir Oldu
Kemerburgaz Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi’ne Misafir Oldu Kemerburgaz Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi’ne Misafir Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer Günleri Kapılarını Okyanuslulara Açtı.

11. ve 12. Sınıf öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde 21 Ekim 2016 Cuma günü düzenlenen Kariyer Günleri’ 2016’ ya katıldı. Lise Okul Rehberi Barış ABİ’nin organize ettiği ve Matematik öğretmeni İrem SAVTEKİN’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, üniversite rektör danışmanı Turgay POLAT’ın ‘’ Üniversite Eğitimi ve Geleceğin İnsanı Olmak’’ konulu sunumuyla başladı. Devamında aynı platformda üniversite öğrencileri deneyimlerini ve başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlattı.

Sunumun sonunda üniversitenin Bauport isimli alanında öğrenciler için hazırlanan bölüm istasyonlarının olduğu alana geçildi. Öğrenciler bu alanda bölümlerin öğretim üyeleri ve öğrencileriyle sohbet ederek merak ettikleri sorulara yanıt buldu.

Etkinlik Bauport‘ ta mini bir kokteylle son bulurken günün ardından akıllarda; kendine güvenin bizlere neleri başartabileceğini ve ileri bir toplum olabilmek için neleri önemsememiz gerektiği, bu anlamda hayata/eğitime/okula nasıl bakmamız ne beklememiz, ne vermemiz gerektiği sorularının cevapları kaldı.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
BARIŞ ABİ
Tarih
:
06 Şubat 2017, Pazartesi 10:01
Okunma
:
1.638 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları