Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Lise Öğrencileri Koç Üniversitesi’ne Kariyer Gezisi Gerçekleştirdi
Kemerburgaz Lise Öğrencileri Koç Üniversitesi’ne Kariyer Gezisi Gerçekleştirdi Kemerburgaz Lise Öğrencileri Koç Üniversitesi’ne Kariyer Gezisi Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
20 Ekim 2016 Perşembe Günü Kemerburgaz Okyanus Koleji 11. ve 12. Sınıf Öğrencileri Belgrad Ormanı’nda Kahvaltı Yapıp, Koç Üniversitesi’ne Akademik Kariyer Gezisi Gerçekleştirdi.

Okul Rehber Öğretmeni Barış ABİ, Edebiyat Öğretmeni Dolunay ORHANLI, Coğrafya Öğretmeni Neşe ÇİFÇİ ile Koç Üniversitesi Tanıtım Birimi desteğiyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler günü Belgrad Ormanında yaptıkları kahvaltıyla açtı. Ardından üniversite yerleşkesine geçen öğrenciler ve öğretmenlerimiz; üniversite ve bölümlerin tanıtımı, öğrenci deneyimleri, ders draması, serbest zaman aktivitesi, kampüs gezisi faaliyetlerinde bulundu.

Kariyer Odaklı Yetenek Gelişim Sistemimizin bir gereği olarak Kariyer Gezileri kapsamında yapılan bu etkinlik, gençlerin üniversiteleri tanımalarını, vizyon geliştirmelerini, hedef belirlemelerini, kariyer planlamalarında akran deneyimlerini edinmelerini sağlaması açısından fayda sağlamıştır.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
BARIŞ ABİ
Tarih
:
02 Şubat 2017, Perşembe 14:55
Okunma
:
1.949 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları