Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Lise Öğrencileri ''EDUCATURK Yüksek Öğretim Günlerine'' Katıldı
Kemerburgaz Lise Öğrencileri ''EDUCATURK Yüksek Öğretim Günlerine'' Katıldı Kemerburgaz Lise Öğrencileri ''EDUCATURK Yüksek Öğretim Günlerine'' Katıldı
  • Paylaş
Bu yıl 12.si düzenlenen ve 24 ilde gerçekleştirilen ‘’Yüksek Öğretim Günleri’’ne bu yıl Kemerburgaz Okyanus Koleji Öğrencileri’ de davet edildi.

Okul Rehber Öğretmeni Barış ABİ’nin organize ettiği etkinlik, 12 Aralık 2016 Pazartesi günü İstanbul Kongre Merkezinde, Felsefe Öğretmeni Diler TARHAN ve Almanca Öğretmeni Neslihan ÇAVUŞOĞLU ‘nun desteği, 11.-12.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Öğrenciler fuar merkezinde Türkiye’nin önde gelen Üniversiteleri ve temsilcileriyle tanışıp bilgi alma fırsatı buldu. Gençler, merak ettikleri ve hedefledikleri üniversitelerin ilgili bölümleri hakkında bilgiler alıp fakülte-dal-program ve bölümleri ayrıntılı bir şekilde aynı gün değerlendirme imkanı bularak, aynı zamanda gün boyunca uzmanlar ve akademisyenler tarafından verilen sunumları takip ettiler.

Gün sonunda katılım belgeleriyle fuar alanından ayrılan öğrencilerimiz, üniversitelerin tanıtım broşürleri ve hediyelerini alıp unutamayacakları bir gün geçirdiler. Doğru bir tercih için tercihlerini tanıdıkları bir günün ardından portfölyolarına ekledikleri belgeleriyle Okyanus’lu olmanın bir adım öne çıkardığı güzel bir deneyimle ayrılıp kampüslerine döndüler.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
02 Şubat 2017, Perşembe 14:58
Okunma
:
1.307 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları