Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Kampüsünde 8'den 9'a Geçerken Lise Semineri
Kemerburgaz Kampüsünde 8'den 9'a Geçerken Lise Semineri Kemerburgaz Kampüsünde 8'den 9'a Geçerken Lise Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lise Okul Rehber Öğretmenleri Zeynep TURAN ve Barış ABİ lise öğrencileriyle birlikte 8.sınıf öğrencilerine Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde lise hayatını, yaptıkları çalışmaları, eğitim sistemini ve kulüp/proje faaliyetlerini anlattı.

22 Şubat 2017 tarihinde Okyanus Konferans Salonu'nda ''Kemerburgaz Okyanus Kolejinde 8'den 9'a Geçerken Lise!..'' konu başlıklı gerçekleştirilen semineri ortaokul öğrencileri ilgiyle takip etti. Lise ve Ortaokul kademe yöneticilerinin de bulunduğu sunumda Lise Okul Rehber Öğretmenleri Barış ABİ ve Zeynep TURAN gençlere ''Kariyer Odaklı Yetenek Gelişim Programı''nı anlattı.Sunum iki oturum şeklinde gerçekleşti. 1.oturumda Rehber Öğretmenlerimiz lise hayatı ve zorluklarını, liseli olma kültürünü, Kemerburgaz Okyanus Koleji Lise eğitim sistemini ve kulüp/proje çalışmaları hakkında bilgi verdi 2.oturumda ise lise öğrencileri, ortaokul öğrencileriyle soru cevap şeklinde lise hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Bu etkinlikle kademeler arası iletişimin güçlendirilmesi, liseli öğrenciler açısından bugünden düne bakma farkındalığı ve ortaokul öğrencileri açısından gelecek planlamalarına yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır. Sunum beklenen kazanımların başarıyla edinilmesiyle sonuçlanmıştır.

Desteklerinden dolayı ortaokul kademesine teşekkür ederiz. 


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
BARIŞ ABİ
Tarih
:
23 Şubat 2017, Perşembe 10:11
Okunma
:
1.517 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları