Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Kampüsü Öğrencisi Berfin Kocaoğlu' na Birincilik Ödülü!
Kemerburgaz Kampüsü Öğrencisi Berfin Kocaoğlu' na Birincilik Ödülü! Kemerburgaz Kampüsü Öğrencisi Berfin Kocaoğlu' na Birincilik Ödülü!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
EXPO CIENCIANS NACIONAL 2016 İsimli Uluslararası Bilim Yarışmasında Öğrencimiz Berfin KOCAOĞLU Birinci oldu.

10. Sınıf öğrencilerimizden Berfin KOCAOĞLU yapmış olduğu bilimsel çalışmalarla EXPO CIENCIANS NACIONAL 2016’ da yarışmaya hak kazanmıştı. Okyanus Bargem birimi desteğiyle çalışmalarını gerçekleştiren ve Kemerburgaz Kampüsü öğretmenleri desteğiyle hazırlıklarını yapan öğrencimiz çalışmalarıyla yarışmada büyük ilgi gördü.

85 proje ve 1800 katılımcının yer aldığı yarışmada 11 Aralık 2016 Pazar günü ödül töreninde öğrencimiz Berfin KOCAOĞLU, Atık Plastiklerin Geri Dönüşümüyle Hidrofobik Yüzey Etkisi isimli projeyle uluslararası projeler arasında seçilen beş projeden biri oldu ve ‘’Uluslararası En Başarılı Proje’’ ödülünü aldı.

Uluslararası EXpo Ciencians Nacional 2016 yarışmasında okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden en başarılı proje belgesini almaya hak kazanan öğrencimizi, Bargem birimimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

 

 


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
BARIŞ ABİ, BARGEM
Tarih
:
06 Şubat 2017, Pazartesi 10:04
Okunma
:
1.264 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları