Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Kampüsü Öğrencileri Bilgi’de Bilgilerini Test Etti
Kemerburgaz Kampüsü Öğrencileri Bilgi’de Bilgilerini Test Etti Kemerburgaz Kampüsü Öğrencileri Bilgi’de Bilgilerini Test Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Kampüsü Öğrencileri, Ygs Deneme Sınavlarının bir ayağını da 5 Kasım 2016 Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi’nde Oldu.

 Lise Okul Rehberi Barış ABİ’nin organize ettiği etkinlik kapsamında, her ay düzenli olarak yapılan Ygs deneme sınavlarının biri de bu kez Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde gerçekleşti. Sınav, saat 10.00’da Ana Kampüs Derslikte gerçekleştirildi. 

Sınav sonrasında öğrencilerle kampüste yemek yenildi ve tanıtım ekibinden görevli öğrencilerle sohbet edildi. Sohbetin ardından öğrenciler üniversiteyi gezip, seçmek istedikleri bölümler hakkında genel bilgiler aldı. Akademik kariyer planlarını yaparken bir üniversite daha tanıyarak, üniversite öğrencilerinin deneyimlerinden yararlanan Kemerburgaz Okyanus Koleji öğrencileri farklı ortamlarda sınav olma alışkanlıklarını geliştirerek gerçek sınav deneyimine ön hazırlık yapmış oldu.Tüm bunlarla birlikte öğrenciler, üniversite ortamında üniversiteye hazırlanmak anlayışıyla üniversitelerde gerçekleştirilen bu sınavla motivasyonlarını, heyecanlarını arttırdı.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
BARIŞ ABİ
Tarih
:
06 Şubat 2017, Pazartesi 09:51
Okunma
:
1.205 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları