Kartal Okyanus Koleji, İlkokul | Halka Açık Diğer Hizmetler
Diğer Hizmetler
Hazır Yemek

OKYANUS KOLEJİ YEMEKHANE HİZMETLERİ

İnci Hazır Yemek tarafından hizmet verilen yemekhane faaliyetleri,Okyanus Kolejleri'nin tüm şubeleri'nde İnci Hazır Yemek'in 135 personeliyle yemekhane ve kantinlerde gerçekleştirilmektedir.

Mutfağımızda üretimden sorumlu gıda teknikerimiz bulunmaktadır. Aylık olarak gıda mühendislerimiz tarafından mutfak ve kantinlerimiz denetlenmektedir.Bu denetimler mal kabulünden depolamaya,üretimden servis sonuna kadar tüm süreçleri kapsamakta olup HACCP/ISO 22000 sistemleri çerçevesinde yapılmaktadır.Ayrıca üretimde ve serviste bulunan personellerimizin elleriyle kullanılan ekipmanlardan numuneler alınarak dezenfeksiyon etkinliği takip edilmektedir.

Güvenli gıda üretimi için kaliteli ürün kullanımına özen gösteren İnci Hazır Yemek depolarına alınan her ürünün etiket bilgileri, sıcaklık, ambalaj, duyusal kontroller gibi kabul kriterlerine uygunluğu kontrol edilir.Depolarımızda uygun sıcaklıkta muhafaza edilen ürünlerimizin tamamı seçkin markalardan oluşmuş olup ,tedarikçilerimizin üretim izin belgesi ve kalite kayıtları istenmekte ve yine gıda mühendislerimiz tarafından düzgün periyotlarda denetim yapılmaktadır.Depolarımızda “ilk giren malzeme,ilk çıkar” ilkesine uyulmaktadır.

Menü yapımında besin değeri,müşteri beklentileri,yapım tekniği ve toplu beslenmeye uygunluğu,sık tekrar,aşçıbaşı deneyimi,mevsim ve menü uyumu dikkate alınır.

Mutfağımızda fiziksel riskleri önlemek amacıyla hububat, bakliyat, baharat, kuruyemiş, donmuş meyve ve sebzeler,taze sebzeler,konserve ve turşulara ayıklama işlemi uygulanmaktadır.Hazırlık aşamasında çiğ tüketilecek sebze ve meyvelere yıkama,ayıklama ve klorlama işlemi uygulanmaktadır.

Pişirme işlemi uygulanan yemeklerimizin gıda teknikerimiz tarafından sıcaklık, görünüş, kıvam, renk, lezzet ve koku kontrolleri yapılarak sunuma uygun olup olmadığına karar verilir.Servise çıkarılacak ürünlerden numuneler alınır. Yemeğin etkileri sonucunda oluşabilecek problemler için yemek numuneleri 72 saat uygun koşullarda muhafaza edilir.

Öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi ana hedefimiz olup memnuniyetleri her zaman bizim için çok önemlidir.

Sağlıklı günler dileriz.

İnci Hazır Yemek ve Üretim Hizm.A.Ş.
Kalite Güvence Birimi
20/02/2013
www.incihaziryemek.com

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları