İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu Gençlerinden Muhteşem 29 Ekim Kutlama Programı
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu Gençlerinden Muhteşem 29 Ekim Kutlama Programı Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu Gençlerinden Muhteşem 29 Ekim Kutlama Programı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 95'inci yılı şerefine hazırladıkları "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" ile izleyicilere muhteşem bir gün yaşattılar. Duyguların müzik ve neşeyle bir araya geldiği törende öğrenciler geleceğin meşalesi olduklarını bir kez daha kanıtladılar.

Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 95. yılı şerefine hazırladıkları "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" ile izleyicilere muhteşem bir gün yaşattılar. Duyguların müzik ve neşeyle bir araya geldiği törende öğrenciler geleceğin meşalesi olduklarını bir kez daha kanıtladılar.

Her yıl büyük bir özenle hazırlanan  "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulunda gerçekleştirilen törende oratoryo, dramalar, öğrenci korosu, dans grubu ve şarkılar yer aldı.

Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sayın Şahin Taşkıran’ın açılış konuşmasıyla başlayan tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün: “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak olan sizlersiniz.” sözüne vurgu yapılarak öğrencilerin nesiller boyu bu meşaleyi yakması temenni edildi. Program Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu sunumları ve dans gösterileri ile sürdü. Tören boyunca seyirciler ve öğretmenler gururlandıkları nice sahne gösterilerinin arasında duygulandıkları anlara da şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Cumhuriyet'in 95. yılı için hazırlanan “Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu 29 Ekim Kutlama Programı“ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve yol arkadaşlarının gururla, minnetle ve saygıyla anılmasının ardından akıllarda güzel sahneler bırakarak sona erdi.

Bu güzel programı bizlere yaşatan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
05 Kasım 2018, Pazartesi 11:36
Okunma
:
754 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları