İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Devam Ediyor
Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Devam Ediyor Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kimyager, Veteriner, Biyolog, Bilim Adamı ve Genetik Mühendisi Olmak İsteyen Ortaokul Öğrencileri 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Kapsamında 5 Mayıs Perşembe günü Rehberlik Öğretmeni Şule Yüksel ERGÜN’le birlikte Gıda ve Tarım İl Kontrol Müdürlüğünü ziyaret etti.

Öncelikle Kurumun konferans salonunda Kimyager, Veteriner ve Biyologların yer aldığı eğitimler ve yaptığı işler ile ilgili bir sunum gerçekleşti. Ardından 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk gün projesi' kapsamında Kimyager, Veteriner, Biyolog, Bilim Adamı ve Genetik Mühendisi olmak isteyen öğrenciler, Gıda ve Tarım İl Kontrol Müdürlüğünün Veterineri, Kimyageri ve Biyologu eşliğinde kontrol ve analizlerin yapıldığı laboratuarları gezdiler.

Öğrenciler analizlerin yapıldığı GDO (Genetiği ile Oynanmış Mikroorganizmalar)  ve Katkı Maddeleri kontrol Laboratuarlarını gezerken, ileride istedikleri meslekleri hakkında merak ettikleri sorular sorarak, kontrollerin nasıl yapıldığı, nelerin kontrol edildiği, mesleklerin buradaki çalışma koşullarının nasıl olduğu gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Öğrenciler ileride istedikleri mesleklerin çalışma şartlarını, alanlarını ve merak ettikleri her şeyi öğrenmiş oldular.

Projeye destek veren velimiz Ergün Döğen’e ve çocuklarımızı en iyi şekilde ağırlayan Gıda ve Tarım İl Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz. 

 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Mehmet Özen, Şule Yüksel Ergün
Tarih
:
09 Mayıs 2016, Pazartesi 15:56
Okunma
:
1.398 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları