İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi'
Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Mavişehir Okyanus'ta 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi'
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Öğrencilerin Hayal Ettikleri Meslekte Bir Gün Geçirebilmelerini Sağlayan "Eşleşme" Aşaması Çalışmalarına Devam Ediyor.

Mühendis olmak isteyen ortaokul öğrencileri 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' kapsamında 14 Nisan Perşembe günü, Rehberlik Öğretmeni Şule Yüksel ERGÜN ile birlikte Norm Civata’yı ziyaret etti.

Proje kapsamında mühendis olmak isteyen öğrenciler, makine mühendisi eşliğinde üretim yapılan bir fabrikayı gezdiler. Öğrenciler makine mühendisi ile birlikte fabrikayı gezerken mühendislik mesleği hakkında merak ettikleri soruları sorarak; üretimin nasıl yapıldığı, neler üretildiği, mühendislerin buradaki çalışma koşullarının nasıl olduğu gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Projeye destek veren velimiz Haluk Uzuner Bey’e ve çocuklarımızı en iyi şekilde ağırlayan Norm Civata çalışanlarına çok teşekkür ederiz. 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Şule Yüksel Ergün
Tarih
:
18 Nisan 2016, Pazartesi 11:58
Okunma
:
1.292 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları