İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Şair Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Şair Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Şair Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji, "Orhan Veli - Sakın Şaşırma Şiir Atölyesi" Etkinliği Kapsamında 3 Mayıs 2016 Salı Günü Yaratıcı Drama Eğitmeni ve Yazar Çiğdem Odabaşı’yı Misafir Etti.

Yazar Çiğdem Odabaşı liderliğinde 8. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen atölye çalışmasına, Türkçe öğretmenleri Sezen Güner ve Şahin Taşkıran da eşlik etti. Öğrenciler çalışma etkinliği sürecinde, Çiğdem Odabaşı’nın oluşturduğu şablon dahilinde atölye çalışmalarını tamamladılar.

Bu etkinlik, öğrencilerin şiire bakışa açısını değiştirirken, öğrencilerin şiir yazma hevesini de arttırdı. Ayrıca öğrenciler şiirlerin duygu ve düşünce aktarımındaki önemini de fark ettiler. Yazar Çiğdem Odabaşı atölye çalışmasının ardından, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

‘’Şiir Atölyesi Çalışması’’ etkinliğinin ardından Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam tarafından Çiğdem Odabaşı’ya çiçek verilerek teşekkür edildi.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Fatma Sezen Güner
Tarih
:
05 Mayıs 2016, Perşembe 16:44
Okunma
:
1.412 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları