İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Keyifli Bir Söyleşi
Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Keyifli Bir Söyleşi Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Keyifli Bir Söyleşi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öykü ve Roman Yazarı Handan Gökçek, 07.12.2016 Çarşamba günü Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokulu 6.sınıf öğrencileriyle buluştu.

‘’Düş Hırsızı’’, ‘’Sır Dökümü’’ , “Elenika” ve ‘’Ah Mana Mu’’ kitaplarıyla okuyucusunun beğenisini kazanan Handan GÖKÇEK öğrencilerle, yazarlık yolculuğuna nasıl başladığını ve kitaplarla dost olmanın önemini anlatan bir söyleşi gerçekleştirdi. 6.sınıf öğrencileri yazarla hem tanışma hem de sohbet etme fırsatı buldular.

Handan Gökçek Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul 6.sınıf öğrencilerine kitaplarındaki öykülerden bahsetti. Bir yağmur damlasının macerasını anlatarak hem öğrencilerin hayal gücünü hem de merak duygusunu harekete geçirdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Handan Gökçek’’ Sizlerin arasından da iyi yazarlar çıkacağına inanıyorum ‘’ diyerek öğrencilerin yazmaya olan motivasyonunu da arttırdı. Öğrencilere atölye çalışması sözü veren yazar en kısa zamanında öğrencilerle tekrar  buluşacağını müjdeledi.

Söyleşi sonunda Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Zeynep SOYDAM tarafından yazar Handan GÖKÇEK’e çiçek takdim edilerek teşekkür edildi.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
16 Aralık 2016, Cuma 10:25
Okunma
:
1.201 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları