İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Ortaokulu Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Mavişehir Okyanus Ortaokulu Tanıtım Günü Gerçekleştirildi Mavişehir Okyanus Ortaokulu Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi, yeni başlayacak olan öğrencilerin velileriyle okul tanıtım gününde bir araya geldi.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ortaokul tanıtım toplantısı 9 Eylül Cuma günü saat 17.00’de veliler için hazırlanan kokteyl ile başladı. Kokteylden sonra velilere verilen tanıtım seminerinde Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam açılış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra velilere okulun eğitim sistemi, danışmanlık sistemi, etütler, teog okulu, interaktif sistem, akıllı tahta uygulaması, ödev sistemi, okulun fiziki alanları hakkında sunum yaparak velilerin genel işleyiş hakkında bilgi edinmelerini sağladı. Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam yeni eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı geçmesini temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Seminerde Ortaokul İngilizce Zümre Başkanı Ebru Yalçuk, 5,6,7 ve 8.sınıfların dönem içerisinde görecekleri İngilizce ders saatleri hakkında bilgi verdi. İngilizce derslerine ait işleyiş ve İngilizce kurlar ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ortaokul Müzik Öğretmeni Firüzan Gümüşkaptan yetenek dersleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ortaokul Beden Eğitimi öğretmeni Erdal Tuna açılacak kulüp dersleri hakkına açıklamalarda bulundu. Kurumun spora verdiği önemi vurgulayarak tenis ve voleybolda elde ettiğimiz başarılardan örnekler verdi. Ortaokul PDR öğretmenleri Arzu Hacıoğlu ve Nur Arıkan, sunumlarında öğretmen, veli işbirliği ile öğrencilerin başarı düzeylerinin yükseltilebileceğini belirttiler. Özellikle 8. sınıf öğrencileri için önemli bir yıl olduğu velilere belirtildi.

2016-2017 Ortaokul veli tanıtım günü sunumlar sonrasında velilerin memnuniyeti ile son buldu. 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
22 Eylül 2016, Perşembe 10:07
Okunma
:
1.338 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları