İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Meclis Başkanını Seçiyor
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Meclis Başkanını Seçiyor Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokulu Öğrencileri Meclis Başkanını Seçiyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Kendilerini Temsil Edecek Olan Başkanlarını Seçiyor

Mavişehir Okyanus Ortaokulunda, demokrasinin eğitim yoluyla güçlendirilmesi ve eğitim sisteminin demokratik değerler açısından geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmalar, 3 Ekim Pazartesi günü sınıf başkan temsilcileri adaylarının seçimi ile başlayıp 4 Ekim Salı günü propaganda süreci ile ilerlemiş bulunmaktadır.

Çocuklarımız, gelecek adına elimizde tuttuğumuz en kıymetli emanetlerimizdir. Çocuklarımızda; demokrasi kültürünün ve bilincinin oluşması, seçme-seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, kendi sorunlarını kendi bakış açılarıyla ele aldıkları, katılım ve hoşgörü anlayışının aşılandığı, tolerans-hoşgörü, çoğulculuk, tartışma adabı ile birey ve bireyin önemini de içeren ilkelerin yerleştiği bir demokrasi bilincinin ve kültürünün oluşması çok önemlidir.

Demokratik bilincin ve insan haklarına saygının eğitim ile birleşerek 5 Ekim Çarşamba günü konferans salonunda düzenlenen propaganda konuşmaları devam edip, 7 Ekim Cuma günü sandıkta bireysel oyların kullanımı ile son bulmuştur. Okul Meclis Başkanı 10 Ekim Pazartesi günü duyurulacaktır. 

Yapılan bu iş birliğinin güçlü ve gelişmiş bir demokrasi yolundaki yürüyüşümüze güç katması dileklerimizle  tüm adaylarımıza başarılar dileriz. 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TOMBUL
Tarih
:
08 Ekim 2016, Cumartesi 11:01
Okunma
:
1.682 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları