İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji'nde 8. Sınıf TEOG Semineri
Mavişehir Okyanus Koleji'nde 8. Sınıf TEOG Semineri Mavişehir Okyanus Koleji'nde 8. Sınıf TEOG Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde 4 Ekim 2015 Cuma Günü 8.sınıf öğrencilerine TEOG Sınavı Öncesinde motivasyonlarını artırmak için bilgilendirme semineri yapıldı.

Mavişehir Okyanus Koleji'nde yapılan seminerde Mavişehir Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Şule Yüksel Ergün, öğrencileri bu yıl girecekleri sınavın içeriği hakkında bilgilendirdi.
Seminerin birinci bölümünde sınavın hangi dersleri kapsadığı, neden önemli olduğu, hangi derste hangi yazılı yerine geçeceği gibi konular üzerinde duruldu.
İkinci bölümünde ise "Rehberlik Birimimiz TEOG'da Ne Yapar" başlığı altında öğrenci ile işbirliği içinde yapılacak bireysel ders çalışma programları, uygulanacak TEOG deneme sonuçlarının incelenmesi,  velilere bilgi aktarımının sağlanması, sınav stresi üzerine çalışmaların yapılması ve test tekniklerinin aktarılması gibi motivasyonu, başarıyı arttıracak konular üzerinde duruldu.
Rehber öğretmen Şule Yüksel Ergün semineri öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak ve  başarının zekadan daha fazla özgüven, iç disiplin ve hedefle mümkün olduğunu belirterek tamamladı.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nilay Göktaş
Tarih
:
12 Ekim 2015, Pazartesi 11:46
Okunma
:
1.793 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları