İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | MAVİŞEHİR OKYANUS KOLEJİ'NDE "12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
MAVİŞEHİR OKYANUS KOLEJİ'NDE "12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ MAVİŞEHİR OKYANUS KOLEJİ'NDE "12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Kolejinde,12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabulü öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler ve duygu dolu anlarla kutlandı.

Mavişehir  Okyanus Koleji'nde 11 Mart 2016 Cuma günü düzenlenen " İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Program, Türkçe öğretmenlerinden Şahin Taşkıran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve oratoryo çalışması dinlendi.

Törende öğrencilere “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklâl Marşı” konulu sinevizyon gösterisi de sunuldu. Belgeselde Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eserleri, İstiklâl Marşı’nın yazılış öyküsü ve kabulü ile ilgili bilgiler verildi.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabulünün 95. yıldönümü etkinliklerine katılan öğrencilere, emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 11:26
Okunma
:
1.608 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları