İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Sene Sonu Gösterisi Hazırladılar
Mavişehir Okyanus 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Sene Sonu Gösterisi Hazırladılar Mavişehir Okyanus 5. Sınıf Öğrencileri İngilizce Sene Sonu Gösterisi Hazırladılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5. sınıf öğrencileri tüm yıl boyunca aldıkları yoğun İngilizce eğitimi sonucunda büyük bir şov hazırladı.

5. sınıf öğrencilerinin İngilizce öğretmenleri ile birlikte çalışarak hazırladıkları, yabancı dili eğlenceli halde öğrenip pratik edebildikleri performanslar büyük bir coşku içinde sergilendi.

5. sınıf öğrencilerimiz ilk önce kendi sınıfları dahilinde gruplar halinde dans, koro ve tekerlemelerin olduğu gösterilerini sergiledi. Sonrasında ise her sınıftan öğrencinin yer aldığı, karışık bir kadro ile final gösterisi olan Romeo ve Juliet oyununu sergileyen öğrenciler, İngilizce derslerinde öğrendikleri her şeyi ortaya koydu.

Öğrencilerin heyecanla ve büyük emek vererek hazırladığı gösteri, velilerimizin de katılımıyla 28 Mayıs Cumartesi günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Efsun Tonguç
Tarih
:
02 Haziran 2016, Perşembe 10:38
Okunma
:
1.904 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları