İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İzmir Mavişehir Okyanus Koleji "Yaratıcı Yazma" Etkinliği
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji "Yaratıcı Yazma" Etkinliği İzmir Mavişehir Okyanus Koleji "Yaratıcı Yazma" Etkinliği
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji "Yaratıcı Yazma" Etkinliği kapsamında, 4 Aralık 2015 Cuma günü yazar Elif Durak'ı ağırladı.

İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde "Yaratıcı Yazma" Etkinliği kapsamında, 4 Aralık 2015 Cuma günü yazar Elif Durak'ı başkanlığında 7. Sınıf öğrencileri Türkçe ders saatlerinde atölye çalışması yaptı.

Okulumuz Türkçe grubu öğretmenleri F.Sezen Güner, Esra Doğan ve Şahin Taşkıran tarafından da gerekli yönlendirmeler yapılan atölye çalışmasında, "Ben de Yazarım" etkinliği sürecinde yazarımız Elif Durak tarafından “Hilkat Garibesi” adlı eserden bir bölüm okudu ve öğrencilerden okunan bölümdeki karakteri ve özelliklerini resim yoluyla A3 kağıdı üzerinde betimlemelerini istedi.

Öğrenciler, oluşturdukları bu resim ve karakterin fiziksel yapısı ve ruh dünyasıyla ilgili şablon sorular hazırlayan Elif Doğan, bunlar aracılığıyla "Genç Yazarın Seyir Defteri” adlı yaratıcı yazma defterlerine bir öykü tasarladılar.
Yaratıcı yazma atölye çalışmaları sonunda yazar Elif Durak'a Ortaokul kademe müdürü Zeynep Soydam tarafından hediyeleri takdim edildi.

Mavişehir Okyanus Koleji olarak öğrencilere betimlemenin en eğlenceli yolunu öğreten, onların betimleme ve bakış açılarını değiştiren Elif Durak'a teşekkür ederiz


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Fatma Sezen Güner
Tarih
:
16 Aralık 2015, Çarşamba 19:28
Okunma
:
1.591 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları