İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde "Yazarlık Atölye Çalışması"
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde "Yazarlık Atölye Çalışması" İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde "Yazarlık Atölye Çalışması"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 22 Aralık 2015 Salı günü "Yazarlık Atölye Çalışması" etkinliği çerçevesinde Eğlenceli Şeyler kitabının yazarı Mavisel Yener'i ağırladı.

Yazar Mavisel Yener'in başkanlığında 6. Sınıf öğrencileri ile konferans salonunda gerçekleştirilen atölye çalışmalarına, okulumuz Türkçe grubu öğretmenleri Şahin Taşkıran, Esra Doğan ve F.Sezen Güner'de eşlik etti.

6. Sınıf şubelerimizde gerçekleştirilen atölye çalışması etkinliği sürecinde Mavisel Yener'in oluşturduğu şablon sorular dahilinde, ‘’Şiir İşliği’’ çalışması yapıldı ve çalışmalar yine yazar tarafından değerlendirildi.

Ayrıca Yener, kendisine yöneltilen sorulara cevap vererek öğrencileri yazarlık ve şiir konusunda aydınlattı. Atölye çalışmasının ardından Mavisel Yener, öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Yazar Olma Hayalleri Canlandı

Bu etkinlik, öğrencilerin yazar olma hayalini canlandırırken, bu yolda daha güvenli yürümeleri için öğrencilere gerekli cesareti kazandırıyor.

Ortaokul müdürü Zeynep Soydam, sunum sonunda yazarımız Mavisel Yener’e, okulumuza gelerek yaptığı atölye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hediyeleri takdim etti.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nilay Göktaş
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 17:29
Okunma
:
1.655 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları