İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde Yaratıcı Yazma Etkinliği
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde Yaratıcı Yazma Etkinliği İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde Yaratıcı Yazma Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde 27 Kasım 2015 Cuma günü Yazar Erdal Çakıoğlu'nun katılımı ile "Yaratıcı Yazma" etkinliği düzenlendi.

Yazar Erdal Çakıoğlu başkanlığında 5. Sınıflar Türkçe ders saatlerinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, Türkçe grubu öğretmenleri F.Sezen Güner, Esra Doğan ve Şahin Taşkıran tarafından gerekli yönlendirmeler yapılarak "Bende Yazarım" etkinliği yapıldı.

5. Sınıf şubesinde gerçekleştirilen "Bende Yazarım" etkinliğinde öğrenciler, Erdal Çakıoğlu'nun oluşturduğu şablon sorular üzerinden öykü oluşturdu ve etkinlik sonunuda öğrencilerin yazdığı hikayeler sınıf içerisinde değerlendirildi. Sınıf içerisinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları sonrası konuğumuz Erdal Çakıoğlu, orta kademe öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla eserlerinin tanıtımı amaçlı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerin eğlenirken bilgilendirilmesinin amaçlandığı bu sunumda yazar Erdal Çakıoğlu kendisine yöneltilen sorulara cevap vererek öğrencileri yazarlık ve öykü konusunda aydınlattı.

Sunum sonunda Ortaokul Müdürü Zeynep Soydam yazar Erdal Çakıoğlu'na okulumuza gelerek yaptığı atölye çalışmasından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nilay Göktaş
Tarih
:
03 Aralık 2015, Perşembe 21:39
Okunma
:
1.876 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları