İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Çanakkale Zaferi'nin 101.Yılı Şehitler Anılarak Kutlandı
Çanakkale Zaferi'nin 101.Yılı Şehitler Anılarak Kutlandı Çanakkale Zaferi'nin 101.Yılı Şehitler Anılarak Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İdarecileri, Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri ile Birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferini Coşkulu Bir Törenle Kutlayıp, Şehitlerini Andı.

HİÇBİR ZAFERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ!

   İzmir Mavişehir Okyanus Koleji ortaokul, ilkokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi.

Tören, Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. Mavişehir Okyanus Koleji Sosyal Bilgiler öğretmeni Esra Çayhan’ın 1 metrekareye 6000 merminin düştüğü alanı temsilen canlandırarak yaptığı konuşma herkesi duygulandırdı.  Törende ortaokul öğrencilerinin seslendirdiği şiirler, ilkokul öğrencilerinin asker uğurlama gösterisi, lise öğrencilerinin yaptığı konuşmalar, lirik dans, oratoryo, koro ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Esra Çayhan ile İngilizce Öğretmeni Efsun Tonguç'un birlikte hazırlayıp filme aldıkları "Asırlık Misafir" izleyenlere unutulmaz ve duygu dolu anlar yaşattı.

     Milletimizin bağımsızlığına olan inancının, azim ve kararlılığının en önemli belgelerinden biri olan bu zafer, sayısız kahramanın can verdiği yerdir. Mavişehir Okyanus Koleji ailesi olarak düzenlenen törende Türk ulusunun bu şanlı zaferi bir kez daha gözler önüne serildi.

 


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
29 Mart 2016, Salı 08:31
Okunma
:
1.640 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları