İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerinin Yerli Malı Haftası Etkinlikleri
Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerinin Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencilerinin Yerli Malı Haftası Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okul Öncesi Öğrencileri Çeşitli Etkinlikler İle 12-18 Aralık Tarihleri Arasında Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını Kutladılar.

 Okul Öncesi öğrencileri çeşitli etkinlikler ile 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum Yatırım ve Türk malları haftasını kutladılar.


 

İnciler ve Yunuslar grubu öğrencilerinin “Biz tutumlu Çocuklarız Para Dolu Kumbaramız” projesi ile para biriktirmeyi, bilinçli tüketici olmayı, alışveriş yapmayı öğrenmeleri hedeflendi. Öğrenciler aileleri ile artık materyaller kullanarak hazırladıkları kumbaralarda para biriktirdiler. Okulda öğretmenleri ile sağlıklı ve sağlıksız yiyecekler ile ilgili sohbet edip alışveriş listesi oluşturdular. Alışveriş etkinliği günü geldiğinde öğrenciler kumbaralarını getirip sanat etkinliğinde yaptıkları alışveriş çantaları ile kantinin yolunu tuttular.

Denizyıldızları grubu öğrencileri sanat etkinliğinde çeşitli meyveleri sulu boya ile boyayarak isimlerini ve renklerini öğrendiler. Meyvelerden oluşan eşleştirme kartları ile oynayarak öğrendikleri meyveleri pekiştirdiler.

Çiçekler, Balıklar ve Kuşlar grubu öğrencileri oyun alanında oluşturdukları “Pazar Draması” etkinliğinde paraları tanıyıp alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenleri öğrendiler. Öğrenciler canlandırma çalışmalarında bazen müşteri bazen satıcı olup keyifli anlar yaşadılar.

Haftanın son gününde öğrenciler getirdikleri kuruyemişleri ve meyveleri arkadaşları ile paylaşarak ikindi kahvaltısı saatinde afiyetle yediler.


Haber
:
Çağrı Şen
Editör
:
Çağrı Şen
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
16 Aralık 2017, Cumartesi 11:56
Okunma
:
2.463 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları