İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Evrensel Çocuk Müzesindeydi
Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Evrensel Çocuk Müzesindeydi Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri Evrensel Çocuk Müzesindeydi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Okul öncesi öğrencileri Türkiye'nin ilk ve tek interaktif çocuk müzesi ve eğitim kampüsü olan Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesini ziyaret ettiler.

Öğrenciler gruplar halinde müze içi sergi alanında ve müze dışı eğitim kampüs alanında olmak üzere 90 dk süren eğitim programlarından faydalandılar.

Müze dışı eğitim kampüs alanının Palentoloji adasında bulunan dinozorları inceleyen öğrenciler tarihteki biyolojik çeşitliliği keşfederek zamanın getirdiği değişimi fark ettiler. Ayrıca müze içi sergi alanında üç farklı değerler eğitimi programına katılan öğrencilerin ilk durağı Vahşi Yaşam ve Yardımlaşma alanıydı. Bu alanda doğal yaşamın gizemini keşfeden öğrenciler Afrika ormanlarında gezerken neler göreceğiz? Nesilleri gitgide tükenen vahşi hayvanlar, gerçekten korktuğumuz kadar vahşiler mi? gibi soruların cevaplarını, oyunlar ve masallar aracılığıyla buldular. Bremen Mızıkacıları ve Dostluk alanında ise Bremen mızıkacılarına çiftlik işlerinde yardımcı olup üretime katkıda bulunan öğrenciler, doğal yaşama ve dostluğa yolculuk yaptılar. Son olarak öğrenciler, Veterinerlik ve Sevgi alanında bulunan hasta hayvan dostlarına ilgi gösterip onları iyileştirdiler.


Haber
:
Çağrı Şen
Editör
:
Çağrı Şen
Fotoğraf
:
Çağrı Şen
Tarih
:
01 Kasım 2017, Çarşamba 11:26
Okunma
:
1.407 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları