İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümünden 'Büyükannem Büyükbabam Okulumda' Etkinliği
Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümünden 'Büyükannem Büyükbabam Okulumda' Etkinliği Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümünden 'Büyükannem Büyükbabam Okulumda' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümünden 'Büyükannem Büyükbabam Okulumda' Etkinliği

Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü öğrencilerimizin Büyükanne ve Büyükbabalarını 09.04.2016 Cumartesi günü okulumuzda ağırladık.

Büyüklerimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğimiz torunlarının fotoğraflarından oluşan duygusal bir slayt ile başladı. Daha sonrasında ise bisküvi yedirme, mandal takmaca, tuvalet kağıdı sarma, su taşıma, yağ satarım-bal satarım ve sandalye kapmaca gibi çocukların sevdikleri oyunları büyükanne ve büyükbabalarımızın katılımı ile gerçekleştirdik.Oyunlarda çocukluklarına dönen büyüklerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Hayat bayram olsa şarkısına herkesin katılımı ile etkinliğimiz son buldu. Bu güzel günün hatırası olarak hazırlanmış olan 'torunlarınızdan size mektup var' isimli çalışma büyüklerimiz ile paylaşıldı.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Filiz Boztoprak
Fotoğraf
:
Seyran Bali
Tarih
:
12 Nisan 2016, Salı 12:22
Okunma
:
1.890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları