İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Öğrencileri Keyifli Bir Müzik Dinletisi Sundular
Mavişehir Okyanus Koleji Öğrencileri Keyifli Bir Müzik Dinletisi Sundular Mavişehir Okyanus Koleji Öğrencileri Keyifli Bir Müzik Dinletisi Sundular
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Mavişehir Kampüsünde 2.,3.,4. sınıf öğrencileri, müzik dinletisi gerçekleştirek ilk mini konserlerini vermeni heyecanını yaşadılar.

Okyanus Koleji'nde haftada iki saat yapılan yetenek dersleri kapsamında keman, gitar, piyano, vurmalı çalgılar ve yan flüt enstrümanları ile hazırlanan, Mavişehir Okyanus Koleji 2.,3.,4. sınıf genç müzisyen öğrencileri, uzman eğitmenler; Firüzan Gümüşkaptan, Can Acun, Berkin Koçak, Hazal İlhan, İrem Karakaya, Sılay Erman ve Ahmet Şehir gözetiminde, okulumuzun öğrencilerine çok güzel ve keyifli bir müzik dinletisi sundular. 
 
 
Müziğin ve sanatın eğitimin bir parçası olduğu gerçeğini ilke edinmiş olan Okyanus Koleji öğrencileri, hem emeklerini sergilemenin haklı gururunu hem de sahne heyecanını yaşayarak toplumda etkin bir birey olmanın önemini kavradılar.
İzleyici olarak konsere katılan öğretmen ve öğrenciler Genç Okyanuslular'ın dinletisi karşısında büyülendiler.

Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Tarih
:
02 Mart 2016, Çarşamba 00:10
Okunma
:
1.630 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları