Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul kademesi 2. sınıf öğrencileri 03.12.2018 pazartesi günü Spelling Bee yarışması'nın sınıf içi etabını gerçeklerştirdiler.
2. sınıf öğrencileri, yarışma tarihinden belirli bir süre önce Yabancı Dil Zümresi tarafından kendilerine iletilen kelime listeleri üzerinden çalışmalarını tamamladılar. Yarışma kurallarını da, yarışma öncesinde İngilizce öğretmenleriyle değerlendiren öğrenciler, kendilerine belirli bir süre gösterilen İngilizce kelimeleri doğru bir şekilde harf harf kodlamaya çalışarak yarışmanın sınıf içi etabını tamamlamış oldular.
Öncelikle 3 harfli sözcüklerle başlayan yarışma, etaplar şeklinde 4 harfli, 5 harfli, 6 harfli, 7 harfli, 8 harfli, 9 harfli ve 10 harfli sözcüklerle devam etti. Yarışmanın sonucunda hatasız bir şekilde son tura kadar devam eden öğrenciler sınıflar arası etabında konferans salonunda yarışmaya hak kazandılar.
Özellikle yabancı dilde okuma- yazma becerilerini destekleyen bu etkinlikte öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.
Haber | Filiz Boztoprak | |
Editör | Murat AKDEMİR | |
Fotoğraf | Funda Yamak | |
Tarih | 06 Aralık 2018, Perşembe 12:42 | |
Okunma | 1.372 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?