İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ile Sıra Şimdi Velilerde
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ile Sıra Şimdi Velilerde Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ile Sıra Şimdi Velilerde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi” kapsamında sempozyum dönemi 13 Kasım 2017 tarihi itibari ile başladı.

Öğrenciler Kasım-Mayıs Ayı boyunca hayallerindeki meslekler hakkında bilgi sahibi olma imkanı buluyor.

Hemen her meslek alanından uzman veliler, proje kapsamında meslek tanıtımı için öğrenciler ile buluşarak, meslekleri hakkında detaylı bir şekilde bilgi verip, öğrencilerin hayallerindeki mesleklerle ilgili akıllarına takılan tüm sorularına cevap verdiler.

Bornova Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri düzenlenen meslek tanıtımlarında birbirinden farklı mesleklerin (doktorluk, diş hekimi, müzik öğretmenliği, mühendislik, aşçılık, avukatlık, jeofizik mühendisliği, hostes, vb.) inceliklerini, çalışma şartlarını ve mesleğe ait birçok konuda detaylı bilgiye sahip olma fırsatı yakaladılar.

Öğrencilerin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projenin ilk meslek tanıtımı, değerli veli Uzm. Dr. Zehra OMERAKİ’nin 20 Kasım 2017 Pazartesi tarihinde yaptığı sunum ile başladı. Doktor olmak isteyen öğrenciler beyaz önlükler ile tanışarak mesleki hayallerine ilk adımı attılar. Hemen sonrasında ise sayın Müzik Öğretmeni Şinasi POYRAZ ile seminere devam edildi.

Sunumları büyük bir ilgi ve beğeni ile izleyen öğrenciler, yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda nasıl başarılı olabilecekleri hakkında fikir sahibi oldular.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
29 Kasım 2017, Çarşamba 13:16
Okunma
:
1.035 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları