İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi ''Verimli, Etkili Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi” Semineri Gerçekleştirdi.
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi ''Verimli, Etkili Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi” Semineri Gerçekleştirdi. Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi ''Verimli, Etkili Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi” Semineri Gerçekleştirdi.
  • Paylaş
27 Eylül 2018 Perşembe Günü Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmenleri Gülsüm DEMİRLİ ve Tuğba ÖZDİNCER tarafından Ortaokul Öğrencilerine yönelik ''Verimli Etkili Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi” semineri gerçekleştirildi.

Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencilerine yapılan seminerde, verimli ders çalışma yöntemleri, verimli ders çalışmada dikkat edilmesi gereken ilkeleri, kişilik özelliklerine göre ders çalışma esasları, yanlış ders çalışma alışkanlıkları ve etkili ders çalışma yöntemleri üzerinde duruldu.

Ayrıca zamanı nasıl yönetebilecekleri konusunda öğrencilere bilgi verildi.Verimli geçen seminer öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile sonlandırıldı.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
07 Kasım 2018, Çarşamba 22:51
Okunma
:
569 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları