İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji İngilizce Münazara Etkinliği
Bornova Okyanus Koleji İngilizce Münazara Etkinliği Bornova Okyanus Koleji İngilizce Münazara Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
7. Sınıf Öğrencileri Kendilerini İngilizce İfade Edebilmede Sınır Tanımıyor

Main Course dersi kapsamında düzenlenen "Debate Championship 2018" etkinliğinin şubesel etabı olan kampüs finali 30.03.2018 Cuma tarihinde okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Hem kendilerini ifade edebilme hem de İngilizce becerilerini sergileyen 7. Sınıf öğrencileri son derece keyifli ve heyecanlı bir etkinlikte bir araya geldiler. Türkçe dersi kapsamında edindikleri münazara kabiliyetlerini İngilizce bilgileriyle sentezledikten sonra öğretmenleri ile pratik yaparak hazırlandıkları sunumları ile kendilerine verilen konuları savunma fırsatı buldular. İngilizce öğretmenleri nezdinde gerçekleşen etkinlikte üç ayrı şubeden dörderli iki grup oluşturuldu ve münazara gerçekleştirildi.

Arkadaşlarının destekleyen öğrencilerin tezahüratlarıyla renklenen etkinlikte kazanan, "Sosyal Medyanın Ergenlik Çağındaki Bireyler Üzerindeki Olumsuz Etkileri"ni savunan grup oldu.

Kazanan grup etkinliğin ikinci ve final etabı olan Şubeler Arası yapılacak olan münazarada Mavişehir Okyanus Ortaokulu finalistleri ile bir araya gelecek. 


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çitfçi
Tarih
:
03 Nisan 2018, Salı 22:29
Okunma
:
980 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları