İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Öğrencilerimizin Gelişim Düzeylerine Uygun Olarak Planlanmış Mahremiyet Eğitimi Müfredat Programı Dahilinde Başlamıştır
Öğrencilerimizin Gelişim Düzeylerine Uygun Olarak Planlanmış Mahremiyet Eğitimi Müfredat Programı Dahilinde Başlamıştır Öğrencilerimizin Gelişim Düzeylerine Uygun Olarak Planlanmış Mahremiyet Eğitimi Müfredat Programı Dahilinde Başlamıştır
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerimizin Gelişim Düzeylerine Uygun Olarak Planlanmış Mahremiyet Eğitimi ve Stajyerlerimize , Anaokulu Destek Personelimize‘’Çocuğun Öz bakım Becerilerinin Desteklenmesi ve Mahremiyet’’ konusunda hizmet içi eğitim verilmiştir.

Okul öncesinde çocuklar, öz bakım ve günlük yaşam becerilerini bilişsel gelişim düzeylerine ve bedensel olgunluklarına paralel olarak kazanırlar. Çocuğun bu becerileri kazanabilmesi, yetişkinleri gözlemleyerek model almasıyla ve yetişkinlerin çocuğa destek verip gerekli yönlendirmeleriyle gerçekleşir.

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi olarak öğrencilerimizin gelişim düzeylerine uygun olarak planlanmış mahremiyet eğitimi müfredat programı dahilinde başlamıştır ve süreç içerisinde devam edecektir. Eğitimimizde öğrencilerimize bedenini tanıma, özel bölgeler, iç çamaşırı kuralı, iyi ve kötü dokunuş hakkında farkındalık çalışmaları yapılmıştır. Eğitimimizde hedeflerimizden biri de öğrencilerimizin tuvaletle ilgili gereksinimlerini kendi kendine yapabilme becerilerini kazandırmaktır.

Ayrıca kurumumuzda öğrencilerimizin öz bakım ihtiyaçlarına destek olacak tüm personelimize (Stajyer ve Anaokulu Destek Personeli) ‘’Çocuğun Öz bakım Becerilerinin Desteklenmesi ve Mahremiyet’’ konusunda hizmet içi eğitim verilmiştir.


Haber
:
Açelya Çakmakçı Duman
Editör
:
Duygu Karacar
Fotoğraf
:
Elçin Tanık
Tarih
:
02 Kasım 2018, Cuma 13:46
Okunma
:
750 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları