İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids İle İnteraktif Öğreniyor
Bornova Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids İle İnteraktif Öğreniyor Bornova Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids İle İnteraktif Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Kolejleri Gezegenler ve Gökkuşağı Grubu öğrencileri, Fastrackids ile eğlenceli ve interaktif bir ortamda ders yaparak ve yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar.

Hedef ve Yaşam Becerileri" dersine giriş yapan Gökkuşağı ve Gezegenler grubu öğrencilerimiz; bu derste öncelikle hedeflerimize nasıl ulaşabileceğimiz ile ilgili beyin fırtınası yaptılar ve hayatlarındaki hedeflerden bahsettiler. Eyfel Kulesinin de bir zamanlar bir çocuğun hedefi olduğunu, çocukluğundan beri bunu hayal ederek oyuncaklardan hep uzun kuleler yaptığını ve sonunda hedefini  gerçekleştirdiğini öğrendiler. Daha sonra Akıllı tahta üzerinden Eyfel Kulesi puzzle ını tamamladılar. Helen Keller ile öğretmenin üstesinden gelmek zorunda oldukları engelleri gördüler ve bunun sonunda işaret dilinin nasıl oluştuğuna şahit oldular. 

Dersin sonunda interaktif bir ortamda "Dokunarak-Yaparak- Yaşayarak" öğrenmenin fırsatını yakalayan öğrenciler merak eden, sorgulayan, düşünen, düşüncesini ifade edebilen bireyler olarak yetişmenin ayrıcalığını yaşadılar.


Haber
:
Açelya Çakmakçı
Editör
:
Özlem Oral,Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Oya Sinem Özpulat,Özlem Oral,Seyran Bali
Tarih
:
15 Ekim 2018, Pazartesi 16:34
Okunma
:
810 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları