İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar.
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar. Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencilerimiz 13 Aralık tarihinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını coşkuyla kutladı.

Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencilerimiz Tutum ve Yatırım Haftasında Yerli Malı ürünler kullanmanın öneminden sınıflarında bahsettiler. Öğrenciler Yerli Malı Haftasında aynı zamanda tutumlu olma konusuna da dikkat çektiler. Ardından o güne özel hazırladıkları taçları taktılar. Meyve suyu istasyonlarında herkes kendisi için meyve suyu hazırladı.Evden getirdikleri kuruyemiş ve meyvelerlede parti düzenlediğimiz öğrencilerimiz yapılan yerli malı etkinliğinde eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliği destekleyen emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz.


Haber
:
Açelya Çakmakçı
Editör
:
Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Özlem Oral,Aslı Oğuzhan,Seyran Bali,Kübra Kahya,Melike Iğırcık,Semra Kalfa,İnna Mazhara,İrem Akova
Tarih
:
13 Aralık 2019, Cuma 15:36
Okunma
:
679 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları