İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri Suda Yaşayan Canlıları Görmek ve Hayvan Sevgisi Konusunda Farkındalık Oluşturmak için Dünya'nın En Çevreci Akvaryumunu Ziyaret Ettiler.
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri Suda Yaşayan Canlıları Görmek ve Hayvan Sevgisi Konusunda Farkındalık Oluşturmak için Dünya'nın En Çevreci Akvaryumunu Ziyaret Ettiler. Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri Suda Yaşayan Canlıları Görmek ve Hayvan Sevgisi Konusunda Farkındalık Oluşturmak için Dünya'nın En Çevreci Akvaryumunu Ziyaret Ettiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri Suda Yaşayan Canlıları Görmek ve Hayvan Sevgisi Konusunda Farkındalık Oluşturmak için Dünya'nın En Çevreci Akvaryumunu Ziyaret Ettiler.

Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu öğrencileri 26 Ekim 2018 tarihinde sınıf öğretmenlerimizin eşliğinde hayvan sevgisi konusunda farkındalık oluşturmak için akvaryumu gezdiler. Öğrenciler hem  deniz canlılarını ve yaşam alanlarını görerek hem de zararsız su canlılarına dokunarak keşfedilebilecek özel bir bölümde dokunarak keşfetmenin heyecanını yaşadılar. 

Güneş enerjisi ve kapalı devre ekosistemlerle zenginleştirilen ve suda tarım yapılarak, hem suyun biyolojik olarak filtrelendiği hem de vejetaryen canlıların yemlerinin yetiştirildiği akvaryumda deniz canlılarının yaşam alanları, canlıların nasıl korunması gerektiği ile birlikte İzmir’e özgü Foça Siren Kayalıkları’ndan, Smyrna Antik Kenti’ne, Şili Paskalya Adası Heykelleri’nden, Arktik bölge dokusuna kadar birçok coğrafya hakkında bilgiler edindiler. 

Geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor, hayvanların sevildiği ve korunduğu bir dünyada yaşamayı diliyoruz.


Haber
:
Açelya Çakmakçı
Editör
:
Özlem Oral, Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Seyran Bali, Aslı Oğuzhan, Özlem Oral, Kübra Kahya,Semra Kalfa,Oya Sinem Özpulat
Tarih
:
30 Ekim 2018, Salı 12:20
Okunma
:
899 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları