İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencileri Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. Yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyor.
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencileri Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. Yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyor. Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencileri Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. Yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu Milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman Türk halkının gayretiyle eşsiz bir zaferle kurulduğunu bilir.

Cumhuriyeti'mizin bütün değerlerini benimser ve bu değerlere dün olduğu gibi bugün de aynı heyecanla sahip çıkar. Cumhuriyetimizin 96.ncı yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor, bu vesileyle tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.


Haber
:
Açelya Çakmakçı Duman
Editör
:
Melike Iğırcık, Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Seyran Bali, Aslı Oğuzhan,Kübra Kahya, Özlem Oral, Semra Kalfa, Inna Mazhara, İrem Akova, Elçin Tanık
Tarih
:
30 Ekim 2019, Çarşamba 13:32
Okunma
:
717 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları