İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde
Bornova Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde Bornova Okyanus Koleji Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Gökkuşağı grubu öğrencileri 01.11.2018 Perşembe Günü “Kızılay Haftası” kapsamında yapılan aile katılımı etkinliğimizle günün anlam ve önemini kavradılar.

Bornova Okyanus Koleji Gökkuşağı grubu öğrencileri; bugün Gökkuşağı çocuklarından Mehmet Efe Pala'nın ebeveyni Nevin hanımı sınıflarında misafir ettiler. Kızılay hakkında sunum yapan ailemiz "Kızılay nedir?Kızılay'ın görevleri nelerdir? Kızılay hangi durumlarda hizmet verir?" sorularımızı cevaplandırdı.Türk Kızılayı'nın  yoksul ve muhtaçlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için mücadele ettiğini, deprem, yangın ve sel gibi afetlerde yiyecek, içecek, kıyafet, insanların barınmaları için çadır verilerek barınma yerleri oluşturduğu anlatıldı.Drama çalışmamızla beraber öğrendiklerimizi de kalıcı hale getirdik.

Bu etkinlik ile birlikte öğrencilerimiz;bilişsel alanda dikkat edilmesi gereken varlık ve olaylara  odaklanabilme, ilgili tahminde bulunabilme;sosyal-duygusal alanda ise bir olay ya da durumla ilgili olarak başkalarının duygularını açıklama kazanımlarını geliştirdiler.


Haber
:
Açelya Çakmakçı Duman
Editör
:
Özlem Oral
Fotoğraf
:
Özlem Oral
Tarih
:
07 Kasım 2018, Çarşamba 14:17
Okunma
:
866 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları